Üdvözöllek Kedves Látogató!

Höcker Andrea vagyok.

Immáron a negyedik éve járom az önismereti utat, amivel párhuzamban másokat is segítettem a tudatosság felé fordulni. 2017-ben 20 év szexiparos tevékenység után döntöttem úgy, hogy elérkezett az ideje egy sorsfordító folyamatnak, ami által ma már kiegyensúlyozott, egészséges és boldog életet élek. A változás sok esetben rengeteg fegyelemmel, gyakorlással és lemondással jár. Az én életfeladatom pedig az, hogy ebben segítsem az embertársaimat.
2017-ben ellátogattam Indiába, ahol az első Ayurvédikus masszázs diplomát megszereztem, majd 4 évig aktívan gyakoroltam a masszázs művészetét. Ezután az érzelmi blokkjaim kioldására, a gyermekkori traumáim feldolgozására, a felnőttkori sérelmek elengedésére, az önmagamnak -és másoknak történő megbocsátásra került sor. Így jutottam el a segítői / támogatói munkássághoz.
Jártas vagyok a gyógyító frekvenciák, hangterápia, Reiki, Pránanadi, Metamorf érintés terápia, meditációk, csakra tisztítás, OH kártya, Sámánizmus és Táltos világ témakörökben, hiszen ezeken keresztül gyógyítottam meg magam a traumákból, mentális zavarokból és függőségekből.
A mai napig képzem magam ezen a téren, rengeteget tanulok annak érdekében, hogy a lehető legszebb hozzájárulás lehessek a környezetemnek ezzel emelve mindenkit a hétköznapi rohanás és stresszes életmód forgatagában.
Nem tartom magam egy átlagos masszőznek, hiszen ahelyett, hogy ``gyári szalagon``, azaz egymás után érkeznek hozzám a vendégek nap mint nap, inkább az a célom, hogy a masszázst megelőzőleg önismereti gyakorlatokon keresztül, közös erővel indítsunk el bizonyos öngyógyító folyamatokat. Ez idő -és energiaigényes, így napi egy kezelést vállalok. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, kérlek hogy olvass el minden információt a weboldalon, és kövess be a social media oldalakon is, ahol nyíltan és őszintén beszélek az életútról, amit ezidáig bejártam és amiből hamarosan film is készül. Felhívnám a figyelmet, hogy az anyaságra készülve nagyjából 2023 év végéig leszek képes arra,hogy érintéssel kezeljek, áldott állapotban a masszázsok alatt történö energia cserét már nem fogom tudni elvállalni. Köszönöm a figyelmet és a megértést, nyitott szívvel várok minden kedves vendéget hamarosan új helyszínen!

i
Welcome to Estelle, an essential and a must-have for everyone in the fashion industry.

Instagram